Start huisarts in opleiding – Huisartsenpraktijk Emmapark – Pijnacker
Welkom

op de website van Huisartsenpraktijk Emmapark. Ons team biedt volwaardige, kwalitatieve huisartsenzorg aan de inwoners van Pijnacker. Naast de klassieke mogelijkheden tot contact met uw huisarts, zoals het bezoek aan het spreekuur, zijn er ook verschillende digitale mogelijkheden. Ons team staat dagelijks voor u klaar om samen met u de beste zorg te leveren.

Huisartsenpraktijk Emmapark Emmapark 2 2641 EL Pijnacker
Start huisarts in opleiding

Terug naar overzicht

Start huisarts in opleiding

Graag stellen wij Renske Douma aan u voor. Renske is arts in opleiding tot huisarts, zij start op 1 maart 2022 aan het eerste jaar van haar opleiding bij ons in de praktijk. U kunt haar dus treffen op het spreekuur.

Voordat een afgestudeerd arts zich huisarts mag noemen, is er een driejarige specialisatie tot huisarts nodig. Daarbij werkt de aios (Arts In Opleiding tot Specialist) zelfstandig, maar wel onder toezicht, in de huisartsenpraktijk. Dat wil zeggen dat de mogelijkheid om te overleggen altijd aanwezig is en dat er dagelijks nabespreking plaatsvindt. Daarnaast vinden leergesprekken plaats met de huisarts-opleider. Emmy en Sander Gransjean zijn vanaf 1 september 2020 als huisarts-opleider verbonden aan de huisartsenopleiding Leiden.

We heten Renske van harte welkom bij ons en hopen op een leerzaam jaar.

Publicatiedatum: 01-03-2022