Emmy Gransjean

Ik ben sinds september 2013 afgestudeerd als huisarts na mijn basisopleiding en specialisatie in Leiden gevolgd te hebben.

Tussen de 6 jarige opleiding tot basisarts en de 3 jarige specialisatie tot huisarts ben ik 1,5 jaar werkzaam geweest als arts-assistent niet in opleiding op de spoedeisende hulp, afdeling longgeneeskunde en afdeling heelkunde van het Beatrixziekenhuis te Gorinchem. Tijdens mijn specialisatie tot huisarts heb ik een extra verdieping gevolgd met betrekking tot palliatieve zorg.

Na mijn beƫdiging tot huisarts ben ik werkzaam geweest in huisartsenpraktijk Het Kleine Loo in Mariahoeve, Den Haag. Hier heb ik met heel veel plezier gewerkt en met name veel aandacht besteed aan chronische zorg (Diabetes Mellitus, COPD en Hart- en Vaatziekten), ouderen en palliatieve zorg. Ook heb ik de accreditatie van de praktijk begeleid.

Mijn aandachtsgebieden binnen het huisartsenvak zijn palliatieve zorg, chronische zorg, kleine verrichtingen, vrouwengeneeskunde en praktijkorganisatie en kwaliteitsbewaking.