Afspraak maken – Huisartsenpraktijk Emmapark – Pijnacker
Welkom

op de website van Huisartsenpraktijk Emmapark. Ons team biedt volwaardige, kwalitatieve huisartsenzorg aan de inwoners van Pijnacker. Naast de klassieke mogelijkheden tot contact met uw huisarts, zoals het bezoek aan het spreekuur, zijn er ook verschillende digitale mogelijkheden. Ons team staat dagelijks voor u klaar om samen met u de beste zorg te leveren.

Huisartsenpraktijk Emmapark Emmapark 2 2641 EL Pijnacker
Afspraak maken

Afspraak maken

Via ons patientenportaal kunt u ook gemakkelijk online een afspraak maken. Als u nog geen inlog heeft, kunt u dat via deze link regelen.

U kunt tussen 8.00 en 11.00 of tussen 12.00 en 16.00 uur via het algemene nummer 015 – 369 2575 een afspraak maken bij de huisarts, de assistente of de praktijkondersteuner.

Als u voor dezelfde dag een afspraak wilt maken is het van belang dat u zo vroeg mogelijk, maar in elk geval vóór 10.00 uur belt. Per consult kunt u één, of twee kleinere medische problemen bespreken. Heeft u meer tijd nodig, verzoeken wij u een dubbele afspraak te maken. Om er voor te zorgen dat u op de juiste manier wordt geholpen, vraagt de assistente altijd naar de reden van de afspraak (zie triage); soms geeft de assistente u advies. In dat laatste geval wordt het advies altijd dezelfde dag door de huisarts beoordeeld.

Wij verzoeken u uw afspraak indien nodig tenminste 24 uur van tevoren af te bellen. Als u een afspraak heeft kunt u direct plaats nemen in de wachtkamer.