Terugbelspreekuur – Huisartsenpraktijk Emmapark – Pijnacker
Welkom

op de website van Huisartsenpraktijk Emmapark. Ons team biedt volwaardige, kwalitatieve huisartsenzorg aan de inwoners van Pijnacker. Naast de klassieke mogelijkheden tot contact met uw huisarts, zoals het bezoek aan het spreekuur, zijn er ook verschillende digitale mogelijkheden. Ons team staat dagelijks voor u klaar om samen met u de beste zorg te leveren.

Huisartsenpraktijk Emmapark Emmapark 2 2641 EL Pijnacker
Terugbelspreekuur

Terugbelspreekuur

U kunt van 8.00-11.00 uur de praktijk bellen met de vraag of de dokter u terugbelt. Als u vóór 10.00 uur belt, krijgt u dezelfde dag antwoord mits uw arts aanwezig is en het spreekuur niet vol zit. U kunt ook een belafspraak inplannen via het patiëntenportaal.

Het terugbelspreekuur is bestemd voor het doorgeven van uitslagen van verricht onderzoek of kleine medische klachten die per telefoon afgehandeld kunnen worden. De assistente zal u vragen wat de reden van uw verzoek is en op welk telefoonnummer u bereikbaar bent. Zo weet de dokter waar het over gaat en kunnen uw gegevens alvast worden opgezocht.

Vaak kan de assistente uw verzoek afhandelen en is uw vraag direct beantwoord. Uitslagen die door de assistente worden doorgegeven zijn altijd beoordeeld door een van de huisartsen.

Een andere manier om uw vragen direct bij de huisarts neer te leggen is via een bericht in uw portaal of in de app.