Reizigersadvisering – Huisartsenpraktijk Emmapark – Pijnacker
Welkom

op de website van Huisartsenpraktijk Emmapark. Ons team biedt volwaardige, kwalitatieve huisartsenzorg aan de inwoners van Pijnacker. Naast de klassieke mogelijkheden tot contact met uw huisarts, zoals het bezoek aan het spreekuur, zijn er ook verschillende digitale mogelijkheden. Ons team staat dagelijks voor u klaar om samen met u de beste zorg te leveren.

Huisartsenpraktijk Emmapark Emmapark 2 2641 EL Pijnacker
Reizigersadvisering

Reizigersadvisering

Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering (L.C.R.):

In sommige landen kunt u vervelende en soms gevaarlijke ziekten oplopen. Het blijkt meestal te gaan om diarree, malaria, huidproblemen en seksueel overdraagbare aandoeningen. Realiseert u zich dat in een aantal landen de medische voorzieningen minder goed zullen zijn dan in Nederland. Bovendien kan de veiligheid op straat of in het verkeer anders zijn. Gelukkig kunt u een deel van de gezondheidsrisico’s tot een minimum beperken door vaccinaties en/of malariatabletten. Ga voor een goed advies naar een reizigersadviseur die werkt volgens de richtlijnen van het Landelijk Coördinatiecentrum voor Reizigersadvisering (LCR). Ieder advies is een advies op maat. De adviseur houdt rekening met uw specifieke gezondheidstoestand, reisdoel, reisduur, reisroute en manier van reizen.

Algemeen

Huisartsenpraktijk Emmapark is geregistreerd bij het in het L.C.R. kwaliteitsregister. Uw huisarts geeft reizigersadvies en vaccinaties. Omdat wij op de hoogte zijn van uw specifieke medicatie en gezondheidsproblemen kunnen wij u heel specifiek en individueel adviseren en begeleiden.

Wij zijn aangesloten bij de organisatie Reisprik.nl.

In de praktijk

Via deze link kunt u een afspraak maken voor uw reizigersadvies. U ontvangt dan een vragenlijst via de email.

Het is belangrijk dat u het reizigersadvies op tijd aanvraagt. Een aantal vaccinaties dient namelijk ruime tijd vóór vertrek te worden toegediend. Dit kan oplopen tot zes weken of meer!

De assistente zal zo spoedig mogelijk na uw aanmelding contact met u opnemen om een afspraak met u te maken voor een consult reizigersadvisering. Tijdens dit consult zult u een op maat gesneden reizigersadvies ontvangen en kunnen de benodigde vaccinaties gegeven worden.

Kosten (Laagste prijs garantie)

De kosten vindt u via deze link. U vindt daar ook de voorwaarden voor onze laagste-prijs-garantie.

Veel verzekeraars vergoeden reizigersadvies en vaccinaties via hun aanvullende verzekering. Kijk hiervoor in uw polisvoorwaarden.

Overige informatie

Via de website van het Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering www.lcr.nl kunt u aanvullende informatie verkrijgen over vaccinaties en landen.