Assistentes – Huisartsenpraktijk Emmapark – Pijnacker
Welkom

op de website van Huisartsenpraktijk Emmapark. Ons team biedt volwaardige, kwalitatieve huisartsenzorg aan de inwoners van Pijnacker. Naast de klassieke mogelijkheden tot contact met uw huisarts, zoals het bezoek aan het spreekuur, zijn er ook verschillende digitale mogelijkheden. Ons team staat dagelijks voor u klaar om samen met u de beste zorg te leveren.

Huisartsenpraktijk Emmapark Emmapark 2 2641 EL Pijnacker
Assistentes

Assistentes

De doktersassistentes verzorgen uiteraard de eerste opvang van alle patiënten. Zij begeleiden u, doen zelfstandig spreekuurtaken en nemen de telefoon aan om afspraken, recepten en dergelijke te regelen.

Vaak krijgt u van onze doktersassistentes via de telefoon of aan de balie adviezen over verschillende aandoeningen, zoals diarree, verkoudheid, keelpijn, oorontsteking en kinderziekten. Zij maken daarbij gebruik van schriftelijk vastgelegde protocollen en overleggen met uw huisarts over hun contact met u. De informatie die zij u geven kunt u terugvinden op thuisarts.nl.

De assistente houdt ook zelfstandig spreekuur. U kunt voor de volgende zaken rechtstreeks een afspraak bij de assistente maken:

* Na verwijzing van de huisarts

^ Het apparaat dat we hiervoor gebruiken is van Reinier HAGA MDC. Zij zullen voor deze meting kosten in rekening brengen bij uw zorgverzekering. Deze kosten gaan ook ten laste van uw eigen risico (2021: CRP 16,42 euro, urineonderzoek 2,61 euro).