Lilian Maas – Huisartsenpraktijk Emmapark – Pijnacker
Welkom

op de website van Huisartsenpraktijk Emmapark. Ons team biedt volwaardige, kwalitatieve huisartsenzorg aan de inwoners van Pijnacker. Naast de klassieke mogelijkheden tot contact met uw huisarts, zoals het bezoek aan het spreekuur, zijn er ook verschillende digitale mogelijkheden. Ons team staat dagelijks voor u klaar om samen met u de beste zorg te leveren.

Huisartsenpraktijk Emmapark Emmapark 2 2641 EL Pijnacker
Lilian Maas

Lilian Maas

Praktijkondersteuner somatiek
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Ik, Lilian, 47 jaar, getrouwd met Jeroen, moeder van 2 pracht pubers (Merijn en Nicole), wonend in Delft,  fiets 3 dagen per week, lekker door de Delftse Hout naar Huisartsenpraktijk Emmapark om daar op maandag, woensdagochtend, donderdagochtend en vrijdag als POH-S aan de slag te gaan.

Als praktijkondersteuner somatiek richt ik mij op de zorg aan patiënten met chronische ziekten zoals suikerziekte, hoge bloeddruk, astma, COPD en hart-, en vaatziekten. Naast de controles, bespreken van de uitslagen, het geven van voorlichting en educatie ga ik graag samen met u op zoek naar een zo optimaal mogelijke manier van omgaan met uw (chronische) aandoening. Mijn streven is samen een optimale leefstijl vinden welke nodig is om u gezond en gelukkig te voelen. De behandelingen zijn protocollair vastgelegd en er is altijd intensief overleg met de huisartsen.

De huisartsen verwijzen u door en via de assistentes kunt u bij mij een afspraak maken voor het spreekuur. Tot ziens!

Terug naar overzicht